Adéu als nens i nenes de l'Espai Lola Anglada

Dijous passat vaig anar per últim cop a fer de lectora especial a l'Espai de dinamització educativa Lola Anglada a l'Eixample de Barcelona.
Al llarg de tot aquest curs ens hem trobat un cop per setmana amb sis nens i nenes preciosos a qui he acompanyat en la lectura dels llibres que hem anat triant; endevinalles, contes, novel·les, còmics, llibres de coneixements, poesia... tot ha valgut per submergir-nos (mitja horeta amb cada un) entre les lletres.
Tot plegat és el Voluntariat educatiu per la lectura dins el programa de Suport a la lectura de l'Institut d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona.


L'últim dia ha estat especial perquè hem descobert que ens trobarem a faltar una mica i ens ha fet pena que s'acabés aquesta lectura especial. Potser l'any vinent hi tornarem, ells amb els pares, els avis, algun amic, un mestre o un d'aquests padrins de lectura que han aparegut a moltes escoles i que tant fan per l'afició lectora, jo amb els meus fills, amb els nevots, amb els nens que trobi pel camí i vulguin compartir amb mi el plaer dels llibres.

Fins aviat i fins sempre, els meus sis lectors especials!